Söndag 13:e januari 2013

Idag har vi städat lägenheten och stoppat undan lite lådor som stod i hallen, ser mycket bättre ut och plötsligt blev våran hall så stor. Men jag tycker de känns lite tomt nu också, hade gärna velat få upp en hatthylla och fått en skoställ dit.. Men måste ha fram lådorna dit igen, då de jag säljer ligger i lådorna. De är smidigt att ha de nära till hands.
 
Jag hann även en sväng till stan för att handla lite små grejer och sedan blev de hem för att baka en kladdkaka och vispa grädde, ta en snabb dusch och sedan blev de fin besök här hemma! ;)
 
Jenny och Rickard kom på beök :) var mycket trevligt och gott med fika. Var ett tag sen vi sågs nu, fanns lite att ta igen ;) De gick bra med Nala också, mitt knep jag nämnde igår funkade riktigt bra! Hon är så duktig 
 

Efter vårat finbesök hade gått hemåt, så blev de middag och en kort promenad med Nala innan vi skulle på bio. Har varit och sett The Hobbit, som var väldigt bra! Kom precis hem, varit på en promenad med Nala igen och snart blir de nog sängdax. 
 
Hoppas ni haft en skön söndag och en trevlig helg!
 






jennifer

Helt fantastiska är dom! Nej har inte gjort det, ska testa!!
Ha en bra dag :-)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo