Planering

Har nyligen varit ute på en härlig promenad med Jenny :) skönt att komma ut lite och ta en paus i plugget. Hoppas verkligen på mildare väder och att snön försvinner snart! Känns förövrigt som att jag och Jenny börjar bli nära vänner nu, vi vill inte riktigt att våra promnader ska gå så fort som dom gör ^^ haha.. de är kul att man kommit någon så nära igen i alla fall, snart kanske man har en ny bästis som man kan gå till när som, prata om allt och umgås ofta med. Saknar faktiskt de en del.
 
Har planerat lite i mitt huvud för hur jag ska träna i veckorna nu. Kan ju inte riktigt träna för mycket eller för avancerat nu när jag har ryggskott, men jag måste ändå röra på mig och jag vill fotfarande få en plattare mage och slankare kropp helt enkelt. Så för att uppnå detta till sommaren så har jag tänkt ut hur jag ska träna för att nå mina mål.
 
Kan börja skriva upp mina mål främst, det är ju just få plattare mage, slankare kropp och träna upp ryggen för att slippa fler framtida ryggskott, även för de behövs när man har lite större byst för att inte få ryggbesvär.
 
Hur jag ska göra för att uppnå detta är att ta en promenad på minst 30 min varje dag. (kommer ju inte bli svårt när man har hund) Och även träna på gym 2 gånger i veckan, då blir de främst träna kondition och rygg.
 
Jag börjar med promenader från och med idag, sedan ska jag försöka komma igång med att gå till gymmet igen nästa vecka tror jag. Har ju kört en del yoga pass innan och jag tror även att jag kommer kunna köra ett yoga pass då och då nu också. Till sommaren kanske man kan ut och springa lite, även fast jag inte är så förtjust i just att springa. Kan ju cykla också! Sen hoppas jag ju även på att kunna börja rida igen snart, de är ju också träning.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo