Jävla otur

Så jäkla besviken, har väntat och väntat på att Joels skor ska komma. Tyckte att de tagit ovanligt lång tid och att de varit dåligt att de inte skickat något mer mejl sedan jag beställde dom. Funderat flera gånger på att ringa och höra vad som händer, och så nu precis när jag gick in på hemsidan så står de att de har gått i konkurs!
 
Webshopen är stängd och om man beställt något de senaste dagarna men inte fått leveransbekräftelse så kommer man inte få sin vara står de. Dessutom står de att kunden inte kommer debiteras för fakturor och reserverade belopp.. Och jag vet att de drog pengar direkt när jag beställde, så jag kollade efter men kan inte längre se att de har dragit pengar.. 
 
Ingen annanstans verkar dessa skor finnas att köpa, så jag har mejlat dom och bett om att få skorna på något sätt. Men ja, de ser ju ganska kört ut. De ska ha utförsäljning, men självklart bara i butikerna och en sådan finns inte här. Jag är så besviken och arg på att de inte stängde webshopen tidigare!!!! Så jävla dåligt.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo