Alla hjärtans dag del 2

Herregud vad jag bloggar mycket idag ^^ haha
 
Vi tänkte ju äta på restaurang Ros, tyvärr så var de fullbokade när vi kom, vi kunde komma tillbaka efter 20 då skulle de ha ett ledigt bord, men vi hann hitta en annan restaurang innan dess. Så vi sparar denna reasturangen lite till, men snart kommer vi nog äta där.
 
Vi gick runt lite i stan och frågade på två restaurangen vi tyckte såg mysiga ut och hade bra menyer, men de var fullbokade. Till slut hamnade vi på stora torget och såg menyn som Bistro Charken hade och tyckte de såg bra ut, har dessutom varit där innan (inte ätit då) och tyckte de kändes mysigt så vi frågade om de hade bord ledigt, vilket de hade.
 
De blev deras meny de hade för alla hjärtans dag, fanns flera olika rätter att välja på till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Ni får kolla bilderna för att se vad vi åt ;) Personalen var helt fantiskt och vilka rätter - jösses vad goda och vi blev så otroligt mätta. Blev mycket dricks till dom ;) haha.. (menyerna lät självklart mycket finare än de jag skriver nu på bloggen..)
 
Jag älskar dig, min Joel 
 
Jag åt seranoskinka, med honungsmelon, krutonger och sallad. Joel åt hummer med vitlöksbröd.
 
Vi åt båda oxfilé med potatisgratäng och sallad med tomat fylld med pesto.
(potatisgratängen var så otroligt god och oxfilén mör!!!)
OBS, glömde ta bild innan vi hade börjat äta..
 
Min dessert blev sorbet (jordgubb/hallon, lime, vinbär) älskade lime!
Joels dessert var trio choklad (chokladpralin med varm choklad, kakao bomb med chilifrukt, chokladmousse)
 
 
Till maten drack vi ett glas mousserande när vi kom, ett glas vitt till förrätten, ett glas rött till varmrätten och sedan vatten till efterrätten. Efter middagen gick vi även till New York legends för att Joel skulle hinna få se slutet av hockeyn. Vi hann se de två sista målen och även dricka varsitt glas öl/cider. En helt underbar kväll, och vi måste helt enkelt göra sånt här oftare!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo