Vinterljus 2013

Vi ville hitta på något på juldagen, och eftersom Joel skulle börja jobba klockan 7 dagen efter så var de inte tal om att vi skulle gå ut. Utan helst gå och lägga oss tidigt. Jag fick en liten chock på juldagen också då jag upptäckte att jag blivit antagen till väktarutbildning, där de tidigare stått "reserv" står de numera "antagen." Perfekt försenad julklapp! Så ville självklart fira detta lite också.
 
Vi åkte ner till stan och tog en fika på Espresso House och sedan promenerade vi runt i stan och kollade på årets vinterljus. Vi var inte de enda som hade tänkt göra de just på juldagen heller, var mycket folk ute som gick rundan och tittade på vinterljusen. Hade velat att de skulle varit snö ute, eftersom de blir mysigare med ljusen då också, men vi kommer förmodligen gå en gång till när snön har kommit. Förhoppningsvis kommer de ju snö innan de plockar bort vinterljusen!
 
Förra årets vinterljus som var vid stångån tyckte jag om, men detta året var de finare ljus och lite mer kreativt och inte bara några ljusslingor som speglade sig i stångåns vatten. Så jag skulle nog säga att de var lite bättre i år, ljus mässigt!! De hade gärna fått varit vid stångån i år också..
 
Linköping växer, såhär många är vi i staden just nu..

coolaste vinterljuset!! tänkte direkt på Harry Potter - fången från Azkaban

definitivt andra favoriten
förmodligen barnens favorit
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo