Glossybox - Augusti

Blir två inlägg idag eftersom jag var så trött igår så jag inte orkade skriva förra inlägget då, och idag kom ju månadens glossybox och mina kursböcker!
 
Så nu till månadens glossybox!
Den har från början tilltalat mig när jag såg denna bilden om vad den hade för tema. 
 
 
Brevbäraren ringde på dörren alldeles nyss och gav mig posten och mina två paket i handen, skönt för mig att slippa gå och hämta ut dom någonstans. Förutom glossybox så fick jag äntligen mina kursböcker idag, tog en hel jäkla vecka nästan fast jag hade valt snabbfrakt, så jag ska ge väldigt dåligt omdöme till dom tänkte jag.
 
Månadens glossybox tema är Beauty is golden, känns väldigt passande såhär till sensommaren, de vackra ljuset som finns kvar och värmen som håller i sig. Vilken fantastisk sommar de har varit alltså! Och än är den inte slut, trots de som säger att de är höst ;)
 
Innehållet i månadens box tycker jag var bra, är lite trött på schampon och showergel men de går ju ändå åt och alltid kul att testa nytt ändå. Nagellacket gilla jag då färgen var fin och jag gillar märket, har nagellack från de märket sen tidigare och de är riktigt bra. Sen ska CC creamen bli riktigt intressant att testa, de är ju helt nylanserat.
 
 
Innehållet:

Neccin - nr 1 Dandruff treatment (schampo)

L'oreal paris - Nude magique CC cream
 
Mexx - Energizing woman showergel + Edt

Be a bombshell - Onyx black eyeliner

Claudia - Nailpolish
 





Jenny

haha bloggade också precis om månadens glossy ;) Kul att vi ser fram emot att få testa samma produkt ;)

Svar: haha ja :) jag har tänkt köpa en BB cream ett tag nu men blir att testa denna först å se om den är bra, isf kanske denna blir ett köp sen! ;)
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo