Bortskämd

Herregud vad jag känner mig bortskämd! Sambon åkte iväg för att handla och sa att han även skulle komma med en överraskning, tydligen så tyckte han de var lite orättvist att han fick en dyr skinnjacka i födelsedags present medans jag inte fick något när jag fyllde år. När jag fyllde år var vi ju på bråvalla, så blev inte direkt något firande och ingen present från älskling då alla pengar gick till festivalen.

Men idag kom han hem med en försenad födelsedags present, en Canon Eos 600D!!! Värstingen till systemkamera, den är tydligen grym! Våran andra "systemkamera" räknas inte riktigt som en systemkamera, men nu jäklar har jag en riktigt ordentlig systemkamera. Snacka om att jag vill fota massa nu!

Fick oväntat mycket födelsedagspresenter i år, från oväntade håll också. Ska visa någon annan dag vad jag fick när vi var i Kiruna av svärföräldrarna och svågern med familj. Presenten från svärföräldrarna var ännu en sån där grej som gör att man känner sig sjukt bortskämd! :) Tack alla ni som gett mig födelsedagspresenter, jag känner mig väldigt lycklig över att ha er i mitt liv. 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo