Bara lite till

Jösses, gårdagen alltså.. Vaknade och gick upp vid 6, vilket är extremt ovanligt för att vara mig. Men de var bara att stiga upp, äta frukost och börja fixa. För att göra en lång historia kort, vi hann inte flytta allt från oss igår. 
 
Tog lite längre tid än vi trodde, dessutom var de lite små missar hit och dit och bök med nycklar. Sedan var ju Joel tvungen att jobba också på eftermiddagen, så vi hade lite brist på tid helt enkelt. Vår "nya" lägenhet är inte helt tom heller, men idag ska vi flytta de sista från båda lägenheterna. Jag har väntat lite med att börja packa upp våra saker här också, vill få bort Fors grejer härifrån först så man inte blandar ihop vad som tillhör vem osv. De känns väldigt bra de här i alla fall :) 
 
Var helt slut igår efter lunch tid, blev irriterad på allt och inget. Blev bättre när jag fick mat, vila lite grann i lugn och ro ensam med Nala och sedan umgås med min älskling på kvällen när vi körde några rundor med bilen och hämtade småsaker. Är fortfarande sjukt trött idag fast jag har kunnat sova ut, dessutom i ett svalt sovrum med balkong dörren öppen, så himla skönt! Ska gå och köpa någon enkel lunch och förmodligen bara ta de lugnt tills Joel kommer hem, sedan blir de en snabb middag innan vi flyttar resten.
 
 
Nala har redan hittat en favoritplats här 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo