Onsdag 24:e april 2013

Åkte till stallet redan vid 11 idag och de blev ett ridpass i paddocken. Ägaren var med idag också, hon är ju väldigt duktig så ibland kanske jag kommer ha lite lektioner för henne. De var nästan som de idag :) hon sa lite hur jag skulle rida, kändes bra då jag inte ridit på ett tag.

Rida lätt kom jag in rätt snabbt i, men de känns som att när man lärt sig de en gång så sitter de där även om man inte ridit på ett tag. Sedan måste jag få lite mer balans, tappar den ofta i galoppen och då åker skänklarna för långt bak också.. Red mest i trav och la volter på kortsidorna.

Gick mycket bättre än förra gången men nu vet jag ju mer hur jag ska göra och eftersom jag inte får hålla för mycket i tyglarna, hade jag en halsring att hålla i, de gick himla bra!

Förra gången åkte jag hem och tyckte de gått dåligt och kände mig ganska kass.. Men denna gången gick så mycket bättre! Jag vet vad jag behöver jobba mer med nu och jag vet hur jag ska rida honom också, så på lördag är första dagen jag kommer ha Prinsen ensam :)

Efter ridningen så blev de att mocka, slänga in nytt halm i boxen, packa hö och allt sånt där. Härligt att vara tillbaka i stallmiljö! Precis vad jag behövt.

 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo