Härliga helg

Igår gick jag upp tidigt och var i stallet redan vid 10 tiden, var ensam hela tiden jag var där, lite små läskigt men ändå skönt på ett sätt. Jag började med att mocka, lägga in nytt halm i boxen och packa hö. 
 
Sedan blev de ett ridpass i paddocken, gick väldigt bra. Känns som att vi börjar förstå varandra mer nu. I slutet behövde jag knappt använda spöet och inte heller hålla så mycket i halsringen. Så de kändes himla bra, framsteg!! 
 
Hade väldigt fint väder hela tiden jag var i stallet, så ångrade nästan att jag inte red ut istället men vet ju inga ridvägar där ännu och hade inte riktigt tiden för att utforska igår.
 
Tyvärr var ju inte de fina vädret kvar till kvällen när vi åkte iväg till grabbarna och grillade. När vi kom dit var de andra precis färdiga, så vi hade grillen för oss själva i regnet. Stod med ett paraply och grillade, blött men mysigt :)
 
Brosan kom och var med också, kul att vi har setts lite oftare den senaste tiden. Efter grillningen så blev de roliga youtube klipp, brädspel och alkohol resten av kvällen :)
 
Vi åkte hem vid midnatt eftersom Joel jobbar idag, somnade ungefär direkt. Just nu sitter jag och kollar på Pretty little liars, en ny serie jag börjat kolla på, väldigt bra faktiskt. Funderar på att gå på bio ikväll, vi vill se I give it a year. Får se hur trött Joel är när han kommer hem och om man orkar efter middagen. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo