Älsklings födelsedag

Idag har min älskade Joel fyllt 24 år! Grattis igen älskling 
Dagen började med att jag gjorde lyxfrukost till oss, bestående av äggröra, bacon, mackor med rostbiff och juice! Väldigt gott och var såå mätt efteråt!

Sedan blev de en promenad för mig, Joel och Nala till stan för att byta Joels skjorta han fått i present igen.. Han tänkte inte riktigt på vad han gjorde igår när han bytte den, för han provade den aldrig i butiken, så blev att byta den igen idag. Men nu så är de rätt storlek och den sitter jätte fint! :) Och Nala har nu varit inne på H&M, hehe.. Vi promenade fram och tillbaka, blev ca 6 km totalt. När vi kom hem gjorde jag en smoothie på hallon och mango och åt en macka för att få lite extra energi innan jag begav mig till stallet.
 
Jösses, de märks att man inte ridit på ett bra tag. Har ju inga muskler kvar och balansen är dålig.. Kanske är något ovan vid denna ponnys "studs" också.. De gick okej iaf :) I början testade han självklart mycket och ville inte mer än att skritta, så ägaren som var med fick rida honom lite för att få igång honom. Hon sa att de märktes att hon inte ridit honom på ett tag, de brukar ju bli lite lata då ;) Efteråt gick de bra iaf, blev både trav och galopp sen, men tycker han är väldigt svår att "styra" för han är så stark och envis, men de blir väl bättre. Gick sådär med balansen också, haha.. Men de är bara att träna upp allt igen! 

När jag kom hem så hade Joel beställt mat som han hämtade och så åt vi framför tvn, han åt sushi och jag som inte äter fisk åt wokat från samma ställe, va super gott! Efteråt blev de non-stop tårta som jag gjort på morgonen också, god och väldigt enkel att göra. Aldrig gjort den innan och vi var lite tveksamma då enda ingredienserna var vaniljsås och non-stop.. :P 

Har hunnit duscha nu också och känner att träningsvärken börjat komma, är helt färdig så blir nog inte en så sen kväll. Hoppas ni haft en bra lördag!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo