Dålig start på vecka

Inte sovit alls inatt och skulle upp tidigt, bra kombination! Skulle till eductus på introduktionsmöte och få en jobbcoach. Trodde att jag skulle träffa en coach ensam då och sedan träffas med jämna mellanrum, oj va fel jag hade. Vi sitter i en stor grupp på ca 20 st och lyssnar på en från eductus som berättar hur de går till, vad vi ska göra där och sånt. Kände ganska direkt att jag ville springa därifrån. De visar sig att jag måste gå dit varje dag, tack och lov bara 9-12 men usch säger jag ändå! Gå dit för att lyssna på mer meningslöst prat och betala för te... Och dessutom gå hos en coach. Jag ser inte alls vad jag vinner på de ändå var de en massa tjat om att vi skulle vara egoistiska och komma fram till vad det är som vi vill. Och tusen frågor som känns som "same, same but different.."

Jag kände att jag ville därifrån, att de kändes precis som utbildningen jag försökte gå hos eductus i Jönköping. Den jag hoppade av efter endast några veckor. Ne, jag gillar inte eductus.

När vi äntligen fick gå därifrån tog jag bussen hem, kände redan på bussen att jag orkade snart inte mer. Kom hem och bröt ihop i sängen. Tur man har en så underbar sambo! <3 (på tal om mitt förra inlägg) i min sambo har jag en sann bästa vän, som kommer finnas kvar för evigt. :')

Efter lunch och mycket sömn, då jag var helt slut efter min sömnlösa natt så känns detta ändå inte bättre med eductus. Jag vet inte vad jag ska göra.. Hoppa av och mista min ersättning och leva lite fattigare eller försöka stå ut fast att de äter upp mig inne ifrån... Jag önskar de fanns ett lättare sätt, att kunna hoppa av men ändå ha kvar ersättningen. Önskar jag vann en miljon.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo