Torsdag 27:e december 2012

Igår åkte vi upp till Kiruna. Tog tåget vid 9 på morgonen från Linköping direkt till Arlanda och så spenderade vi några timmar där, åt lunch, kolla i butiker och läste. Sedan flög vi runt 15 tiden därifrån till Kiruna. Var framme vid 17, blev hämtade av svärföräldrar och även Joels mormor träffade vi lite snabbt på flygplatsen med, hon hade sagt hejdå till några som skulle flyga tillbaka med flyget vi kom med.

Vi åkte hem till svärföräldrar och åt middag, pratade, åt lite gott till tvn och bytte julklappar.

Joel fick ett fint armband som hans bror och far har ett likadant, en resväska, tillsammans fick vi en brandfilt och en guidad tur till LKAB (gruvan.) själv fick jag ett presentkort till spa behandling med choklad! :D Har en bokad tid imorgon så de ska bli roligt och skönt hoppas jag. ;)

Idag var vi iväg på våran guidade tur i gruvan, de var spännande och roligt. Vi var 540m under jorden! Tog lite fina kort och fick fika. Var ganska mörkt där nere, som tur var gick aldrig elen när vi var där nere för då är de tydligen kolsvart och man ser ingenting.

Efter våran tur i gruvan så åt vi på restaurang med svärföräldrarna, Joels bror och hans fästmö och deras son, himla mysigt. Sedan åkte vi även hem till dom och fikade och Mika (Joels brorson) fick sin julklapp.

Nu sitter vi hemma i soffan hos Joels föräldrar och kollar på Indiana Jones. Jag har fått en lite lätt förkylning, har känt att den legat och lurat länge och nu har den till slut brutit ut, kanske för att silvia var förkyld när jag va i Jönköping.






elin stridh

Vill du göra ett bloglovinbyte? :)

Svar: de har vi ju redan gjort... :P
Catharina Andersson

elin stridh

ja de hade vi visst haha hoppla hoppla följer 200o bloggar haha

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo