Julbak

Gick upp tidigt idag, åt frukost, gick ut med Nala, fixat oss och åt även lunch sen åkte vi ner mot stan. Lämnade in våran bild på framkallning och köpte en ram..
 
Sedan åkte vi till min kära bror. 
 

Idag stod julbak på schemat! Blev några extra svängar till Hemköp, då vi glömt lite saker osv.. Men till slut var vi igång, började med pepparkakor. Sedan gjorde vi även äggtoddy för att testa de, och kan ju säga att jag förmodligen inte dricker de igen.. Vi tror att vi hade för höga förväntningar för man har hört så mycket om de, kanske man testar om man får en professionellt gjord äggtoddy eller får en hos någon amerikansk släkting, men inte annars! ^^
 
Vi hade i alla fall jätte kul och det var en väldigt lyckad dag tycker jag. Inte sett min bror på länge, så var kul att hinna se honom en gång till innan året är slut.
 
Vi tänkte även göra chokladknäck, men tyvärr hann jag, Joel och Nala inte stanna kvar tills knäcken hade kokat färdigt. Vi var tvungna att ta bussen ner till stan för att hinna hämta vårat foto innan butiken skulle stänga. Tiden hade ju bara flugit fram! Vi hann precis till butiken i tid, sedan åkte vi hem och gjorde en jättegod middag med kotletter, klyftpotatis, sallad och pepparsås.
 
Jag har varit så sugen på knäck så jag gjorde egen chokladknäck nu på kvällen också, eftersom vi inte hann stanna kvar hos bror min och göra klart knäcken där. Den blev himla god, men jösses vad de är krångligt och kletigt att få ner de i små formar. Och så stelnar de ju också så man måste vara snabb!
 
Väldigt nöjd med hur dagen varit :) imorgon åker jag ju ner till Jönköping för att vara där över helgen, har inte riktigt förstod själv att jag faktiskt åker ner imorgon. Var så sjukt länge sen! Men de kommer bli väldigt väldigt roligt!! 
 





beciell

Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här inpå julen? :) BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 GOD JUL! (det är en tävling med CDON.com) skulle vara SÅÅÅ himla snällt!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo